MATERIAAL & PRIJZEN


Materiaal

Ik schilder met acrylverf, dit is verf op waterbasis, kindvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Als deze verf opdroogt is het watervast en kun je, mocht het nodig zijn, de muurschildering gewoon afnemen met een vochtig doekje.

De muur

Ik werk graag op een gladde muur die al een keer gesaust is. Mocht de muur een donkere ondergrond hebben, laat het mij dan even weten, dan kan ik een goede tijdsinschatting maken. Als de muur wat grover is kan het ook, maar dan kost het wat meer tijd.

Ontwerp

Ik ontvang graag een foto van de muur en de ruimte waar de schildering moet komen en maak op basis hiervan en jouw wensen een specifiek ontwerp. Ik maak dan vooraf een schets, maar tijdens het schilderen ontstaan er soms ook dingen of zie ik ter plekke dat iets anders beter past bij de vorm van de muren. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Tarieven muurschilderingen

Ik communiceer altijd vooraf een vaste prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Dit doe ik op basis van de ingeschatte uren, materiaal en kilometers. Iedere opdracht is weer anders dus wil je graag weten wat de prijs in jouw geval is, stuur mij dan een mailtje met informatie over de ondergrond, je wensen en de afmetingen.