Persoonlijk ontwerp

Persoonlijk ontwerp

Vrijheid en keuzes maken

Persoonlijk ontwerp – Meestal ben ik bezig om iets te maken voor een ander. Dit is vaak voor een klant of voor vrienden. Maar soms is het ook zo leuk om iets voor mezelf te ontwerpen. Iets persoonlijks. Vaak gun ik mezelf de tijd er niet voor en stop ik al mijn creativiteit in een mooi project. Maar als ik voor mezelf aan de slag ga kan ik vooral mijn grenzen opzoeken. Dat maakt het ook een stuk lastiger, aangezien ik alle vrijheid hebt en alleen maar rekening met je eigen smaak hoeft te houden.
Heerlijk, maar tegelijkertijd werkt dit soms ook verlammend voor iemand die als echte beelddenker alle mogelijkheden voor zich ziet en niet altijd even goed is in keuzes maken.

Aankondiging

Bij dit project heb ik daar gelukkig geen last van gehad. Dit ontstond op een heel natuurlijke en intuïtieve manier. Ik zat er volledig in en voor ik het wist stond het beeld er al. Het was de aankondiging dat mijn vriend en ik een kindje verwachten dit jaar. De eerste weken vond ik zo spannend, dus dat heb ik lekker van me af getekend. Deze aankondiging hebben we op social media gedeeld en we maken er een mooie print van voor in de babykamer.

Nog meer vrijheid

Ja, de babykamer, een plek waar ik ook alle vrijheid krijg om het in te richten zoals ik dat mooi vind (de mening van manlief doet er ook toe, maar hij is erg ontvankelijk voor mijn ideeën), met uiteraard een persoonlijke muurschildering!