Muurschildering onderwaterwereld

Muurschildering onderwaterwereld

Voor een jong stel uit Amsterdam heb ik een onderwaterwereld in de babykamer geschilderd. Deze mocht muurvullend worden dus dat was een prachtig project.
Ze hebben veel input geleverd bij het maken van het ontwerp. Beiden houden ze veel van duiken, dus ze hadden een goed beeld van hoe het eruit moest komen te zien. Hun ervaring met duiken en het maken van foto’s onder water heeft veel geholpen bij het ontstaan van het ontwerp. Uiteindelijk heeft een van de twee zich zelfs een avondje in Photoshop verdiept zodat ze zeker wisten dat de schildering zo zou worden zoals ze in hun hoofd hadden. Ze wisten welke vissen op welke hoogtes voorkwamen, hoe het licht/donker effect moest zijn en welke visjes je nooit van dichtbij te zien krijgt, maar altijd op de achtergrond voorbij zwemmen. Erg leuk en leerzaam om mee aan de slag te gaan dus. Deze schildering is geïnspireerd op het beeldmateriaal en de mooie herinneringen van de duikavonturen van de ouders zelf.

 


 

Meer muurschilderingen kinderkamers

No post found