Verborgen boodschappen in een trouwkaart

Verborgen boodschappen in een trouwkaart

Trouwkaart

Persoonlijke trouwkaart – Mijn twee opdrachtgevers, Kasper en Hanna, wilden graag een mooi trouwkaartje ontworpen hebben. Want voor hun speciale dag moest er een net zo’n speciaal bijpassend kaartje komen. Ze hadden een aantal punten die erin terug moesten komen, maar niet te overduidelijk. Het was belangrijk dat het kaartje zelf elegant zou worden en een krachtig beeld moest zijn. Wat er ‘stiekem’ in het kaartje terug moest komen waren hun twee hondjes, een knipoog naar Zuid-Afrika, de route die ze daar af leggen op hun huwelijksreis, iets stoers en iets charmants.

Nadat ik een aantal ontwerpen heb gemaakt heb ik ze uitgenodigd om ze te komen bekijken. Alle ontwerpen voldeden aan bovenstaande eisen, maar er sprong er een echt bovenuit. De steenbok verwijst naar Zuid-Afrika en is het stoere onderdeel. De bloemenlijn staat voor de elegantie en is de route die ze samen tijdens hun huwelijksreis gaan afleggen en ook hun twee hondjes zijn erin verwerkt. Heb je ze al gevonden?

Trouwkaart